ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
Player 1
Player 2
Player 3
Player 4
Player 5
Player 6
Trailer
5.8
13 Like-uri
Acțiunea filmului Insidious 4 The Last Key 2018 Online Subtitrat in Romana este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în “the Further”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în “the Further”, un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în “the Further”, luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Vizionare placuta a filmului Insidious 4 The Last Key 2018 Online Subtitrat in Romana.
Categorii: Horror, Mister, Thriller
Data: 14 ianuarie 2019
Accesări: 1138
Etichete: 2018, Insidious, key
 1. dan says:

  bun

 2. iulian says:

  in comparatie cu primele parti este destul de slab.

 3. Elena says:

  Draga Admin ,

  Nu știu dacă vizionezi filmele pe care le postezi pe site , dar asta nu este 2018 .
  Dacă te-ai fi uitat la toate părțile , ceea ce eu am făcut-o , ai fi văzut cum e demersul poveștii și părțile sunt in felul următor …:

  2018- prima parte
  Capitolul 3 – partea a doua
  Capitolul 1 – partea a treia
  Capitolul 2 – ultima parte

  Deci 2018, nu este 2018
  Nu are nici un înțeles dacă dacă după 8 ani ar fi fost in 2018 începutul poveștii , având in vedere ca in Chapter 2 , Elise moare ….
  Vizionare plăcută și redactează titlurile

 4. Anonim says:

  Dragă ELENA,nu sa făcut nici o greșeală. Caută pe internet despre această serie și ai să vezi că Admin nu a greșit deloc.

Spune-ţi părerea despre film