ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
Player 1
Player 2
Player 3
Player 4
Player 5
Player 6
Trailer
6.5
11 Like-uri
De la regizorul vizionar, Gore Verbinski, O terapie pentru viață este un thriller psihologic înfricoşător care te năuceşte. Dane DeHaan este Lockhart, un agent de bursă de pe Wall Street, care este trimis de firma sa la un spa medical îndepărtat, din Alpi. Lockhart are misiunea de a-l aduce înapoi pe Preşedintele companiei, Pembroke (Harry Groener), pacient la spa, care le spusese angajaţilor săi că nu are nicio intenţie de a se întoarce în New York. Lockhart ajunge la sanatoriul liniştit unde se presupune că pacienţii primesc un leac miraculos. De fapt, se pare că starea lor se înrăutăţeşte. Pe măsură ce investighează secretele întunecate şi şocante din spatele spa-ului, el o cunoaşte pe superba Hannah (Mia Goth), care este şi ea pacientă acolo. De asemenea, ajunge să cunoască o altă pacientă, pe excentrica Doamnă Watkins, interpretată de Celia Imrie, care făcuse ceva muncă de detectiv pe cont propriu.
Categorii: Drama, Fantezie, Horror
Data: 1 februarie 2019
Accesări: 2412
 1. scara moush says:

  filmul asta – i nauceste pe cei cam slabi de angeli
  eu am ras de m-am spart!

 2. i_hate_your_taste_in_fonts says:

  fain filmul, imagini frumoase, suspans, tanarul (Dane DeHaan) , directorul sanatoriului(Jason Isaacs) si tanara (Mia Goth) joaca foarte bine.

 3. doctor de prosti says:

  wow ce mai film ..are si actori , are si actrite , dar , sincer pe mine ma cam doare-n fond si-n cot ..de aia care chiar au nevoie de o terapie …cu virussi informationali care sa le dezvolte (poate ?! ) conexiunile neuro*logice.
  Cine drac mai stieeee..intr-o zi , buna zi ..poate or sa vada !!! Succesuri ..multe si marunte ..pas cu pas …

Spune-ţi părerea despre film