ALEGE UNUL DINTRE PLAYERELE DE MAI JOS PENTRU PENTRU A VIZIONA FILMUL
Player 1
Player 2
Player 3
Player 4
Player 5
Player 6
Player 7
Player 8
Trailer
4.2
1 Like-uri
Actiunea se petrece la sfarsitul anului 1919 atunci cand bolsevicii vor sa atace Polonia pentru a instaura cu forta regimul leninist, Polonia fiind pe vremea aceea considerata "o tara burgheza". Eroul principal, Jan Krynicki, proaspat casatorit cu o frumoasa actrita de vodevil, este inrolat in armata pentru a lupta contra rusilor pe frontul de est. In urma unor nefericite concursuri de imprejurari acesta este considerat dezertor, dar... in realitate lucrurile stau cu totul altfel.
Categorii: Drama, Istoric, Musical
Data: 19 noiembrie 2018
Accesări: 515
 1. ADY says:

  Minunat film…..si bine facut ! Noi de ce nu putem face astfel de filme, inafara de festivismele lui Sergiu Nicolaescu ?!

 2. Luigi Cosma says:

  Vivat Polonia ! Film de nota 10 ! Adevar istoric,bun simt al unui film european,……..De la Marea Baltica pana la Marea Neagra, 2 state au stavilit Ciuma Rosie : Republica Poloneza si Regatul Romaniei . Cati stiu, sau isi mai aduc aminte de Campania din 1919 ,cand Regatul Romaniei a invins Republica Rosie a Sfaturilor Ungariei ,condusa de odiosul Bella Kuhn ? Ambele razboaie , Miracolul de pe Vistula si Campania romana din 1919 ,au salvat pentru moment, bolsevizarea Europei Centrale ,de pericolul si plaga Asiei Sovietice ! Filmul este cat se poate de actual ! Polonia ,Romania si mai nou, Ucraina ,sunt si astazi scut in fata Asiei ,a Rusiei revansarde ,salbatica si cuib al Raului si Haosului ,ca intotdeauna .

 3. Bogdan!!! says:

  Bravo lor ….super filme….si noi avem eroi si istorie!!!Dar acum suntem inconjurati de tradatori si politicieni corupti!!!
  Traiasaca Romania Mare!!

 4. Damian Ancu says:

  Comentarii excelente pentru un eveniment istoric deosebit in contextul Europei interbelice.

Spune-ţi părerea despre film